Northern Lights on facebook
Follow us on Facebook for tips and updates!

Wat is een bubbelbad ?

Wat is een bubbelbad ?

Een bubbelbad is een traditioneel gemaakte ton waar, als in een tobbe, water wordt warm gestookt.

Dieper en milieuvriendelijker

Een bubbelbad is traditioneel rond en heel wat dieper dan een kunststoffen jacuzzi. Door de extra diepte heb je veel meer een drijvend effect dan bij de ondiepere, veelal vierkante jacuzzi's. Dat effect noemen kenners vaak het grootste voordeel van een bubbelbad. Al zullen milieubewuste experts ook de beperktere ecologisch voetafdruk naar voren schuiven. Kunststoffen jacuzzi-exemplaren wegen nu eenmaal veel meer op het milieu dan tubes gemaakt van een hernieuwbare bron zoals hout.

Masseren

Jacuzzi's hebben jets die voor een bellen zorgen. Die jets worden aangedreven door grote pompen die niet zelden nogal wat energie verbruiken en even vaak lawaaierig zijn. Bubbelbaden zijn veel discreter - en dus stiller - en verbruiken veel minder energie. De jets die zorgen voor de massage in bubbelbaden zijn beperkter in aantal, maar dat merk je niet aan het resultaat. De warmwatermassage-effecten van een bubbelbad moeten zeker niet onderdoen voor die van de kunststoffen jacuzzi's.

Beste van twee werelden

Het bubbelbad combineert het goede van twee werelden: het diepe en brede van de ton met de bubbeleffecten van de jacuzzi. Het kan om houten, ronde tubs gaan met een jacuzzi-systeem of om spa-systemen in diepe, ronde kunststoffen exemplaren.

Van cederhout

Northern Lights® Cedar bubbelbaden zijn de nummer 1 wereldwijd op de markt van kwaliteitsvolle bubbelbaden gemaakt van Western Red Cedar-hout. Hun tubes zijn uitgerust met alle moderne voorzieningen die ook spa's hebben: efficiënte massagejets, digitaal bedienbare verwarmingssystemen en uitstekende waterzuiveringsmethodes met ozon en ionisatie. Dat de bubbelbaden van Northern Lights® weinig onderhoud vragen is mooi meegenomen.

In de natuur opgaan

De robuuste elegantie van het ontwerp, maakt dat de houten bubbelbaden perfect passen in elke tuin en terras. Omringd door groen, gaan de baden op ‘in de natuur'

Traditioneel en modern

Bubbelbaden worden steeds populairder. Ook in Europa heeft men oog voor het traditionele vakmanschap en de moderne technologie die bubbelbaden in zich verenigen. Meer informatie daarover vind je hier op de website van Northern Lights®.

Technische specificaties

Dompel je onder in de uitgebreide techniek van Northern Lights hot tubs.
Specificaties »

techn

Modellen en Maten

Voor grote en kleine gezinnen.Modellen »

sizes

Design Studio

Droom je van een eigen hot tub ? Doe hier alvast inspiratie op!


Designs »

design

Contact opnemen

Een goede hot tub is voor het leven en biedt een meerwaarde aan elke tuin.

Prijslijst aanvragen »

quote

Woman in Northern Lights hot tub
Jij kan ook genieten van je eigen Northern Lights hot tub en sauna !

Vraag hier meer informatie en we sturen je snel prijzen en documentatie.