Northern Lights on facebook
Follow us on Facebook for tips and updates!

Betrouwbaar besturingssysteem

Northern Lights Control

"Next Generation" spa control system

Onze besturingsystemen worden geprezen door wirlpool-eigenaars overal in de wereld.

De oude "pressure switch"-techniek is helemaal vervangen door de gepatenteerde sensortechnologie die middels de vernieuwde software accurate temperatuurscontrole en flow-monitoring samenbrengt in één platform. Dat biedt enerszijds een veel betrouwbaarder en duurzaam systeem, maar staat tevens garant voor een enorm gebruiksgemak en een scala aan extra mogelijkheden.

 

Ontworpen voor levenslang spa-genot.

Deze systemen verhogen sterk de mogelijkheden en gebruiksflexibiliteit terwijl de configuratie en montage bijzonder eenvoudig zijn geworden. De innovatieve software bedient de warmtewiselaar door de constante gegevensinput van de sensoren die bovendien zijn ingebouwd in het verwarmingselement zodat er geen gaten in de tubwand geboord hoeven te worden. Ondermeer daarom staat de sensortechnologie garant voor jarenlange probleemloze prestaties en spa-genot.

 

Flexibel, uiterst betrouwbaar en met uitgebreide functies

De waterdichte kunststof behuizing biedt bescherming aan de electronische componenten binnenin. Massagejets, binnenlicht, temperatuur, filterprogramma's, werkstanden, alles wordt eenvoudig bediend dmv het Northern Lights-bediengspaneel met verlicht LCD-scherm dat handig naast de tub wordt ingebouwd zodat je vanuit je tub -of ernaast- steeds controle over alle functies hebt. Niets staat in de weg van vele momenten pure ontspanning !

Design Studio

Droom je van een eigen hot tub ? Doe hier alvast inspiratie op!


Designs »

design

Contact opnemen

Een goede hot tub is voor het leven en biedt een meerwaarde aan elke tuin.

Prijslijst aanvragen »

quote

Woman in Northern Lights hot tub
Jij kan ook genieten van je eigen Northern Lights hot tub en sauna !

Vraag hier meer informatie en we sturen je snel prijzen en documentatie.