Northern Lights on facebook
Follow us on Facebook for tips and updates!

De voordelen en heilzame effecten van infraroodsauna’s

Het infraroodelement in infraroodsauna's warmt de sauna op tot een lagere, comfortabelere temperatuur dan in klassieke sauna's. De infraroodopwarming kan worden gebruikt in combinatie met een klassieke verwarming.

Infraroodsauna's zijn goed voor je, makkelijk in gebruik en bieden je een luxueuze, comfortabele en verbeterde wellness-ervaring.

Infraroodsauna's werken ook dieper op je lichaam in en ontgiften je op die manier intensiever. Je lichaam en je organen (vooral je nieren) zullen zo beter worden gezuiverd. Je immuunsysteem wordt er sterker door en je gezondheid en welbehagen gaat er op vooruit.

Met infrarood is je sauna sneller op de gewenste temperatuur, start het natuurlijke zweetproces vlugger en is de totale saunabeleving comfortabeler. Infraroodsauna's zijn gewoon efficiënter dan gewone als het gaat om je ‘schoon' te maken van binnenin.

Naast al die bijzondere heilzame effecten, biedt een infraroodsauna ook het volgende:

  • makkelijk in en uit elkaar te zetten en halen. Je kan het infraroodelement gewoon in het stopcontact steken. Je hebt dus geen extra bedrading nodig.
  • makkelijk geïnstalleerd in minder dan een uur.
  • ze kosten maar de helft van wat een hot tub normaal zou kosten. Zonder aan kwaliteit in te boeten.

Woman in Northern Lights hot tub
Jij kan ook genieten van je eigen Northern Lights hot tub en sauna !

Vraag hier meer informatie en we sturen je snel prijzen en documentatie.