Northern Lights on facebook
Follow us on Facebook for tips and updates!

De kracht en pracht van een cederhouten sauna

Een cederhouten sauna kan je huis ‘af' maken en de waarde ervan doen stijgen. Veel mensen kiezen daarom voor zo'n sauna.

Het cederhout heeft een natuurlijke look die de sauna er krachtiger en prachtiger doet uitkomen. Het hout voelt ook warm en rijk aan. Je ziet en voelt de kwaliteit van het product. Bovendien wordt het ceder net als wijn beter met de jaren en krijgt het nog veel meer patine en karakter. Cederhout geeft je sauna-ervaring die dimensie die je bij andere houten sauna's niet vindt.

 

Velen vinden trouwens dat cederhout het enige echte hout is geschikt voor saunabouw omdat de Finnen al cederhout gebruiken sinds ze de sauna ‘uitvonden' en er de heilzame ontspannende effecten van ontdekten. Sauna's van cederhout zijn de standaard maar cederhouten sauna's van Northern Lights® zijn meer dan zomaar de standaard. Ze zijn uitsluitend gemaakt van Western Red Cedar-topkwaliteit. En de deuren zelfs van Clear Western Red Cedar dat nog mooier en duurzamer is dan gewone Western Red. De kwaliteit die Northern Lights® gebruikt, garandeert een perfect product dat langs buiten jarenlang alle weersomstandigheden aankan en van binnen perfect vochtigheid en hoge temperaturen doorstaat.

northern-lights-hot-tub
You can enjoy your own hot tub and sauna too!

Request more information here.