Northern Lights on facebook
Follow us on Facebook for tips and updates!

De voordelen van een sauna thuis

Vroeger vond je sauna's vooral in hotels en fitnessclubs. Tegenwoordig vind je ze steeds meer bij mensen thuis. Een sauna thuis is dan ook wel heel fijn om hebben en spaart je nog geld ook. Bovendien, sauna's geven je een huis een echte meerwaarde.

 

Een sauna bij je thuis heeft een heleboel voordelen:

  • je kan er in wanneer je maar wilt.
  • je spaart geld bij elke sauna die je thuis neemt en niet in de fitness-club of een saunacomplex. Je moet natuurlijk wel investeren in de aankoop van zo'n sauna maar die investering haal je er op een paar jaar snel uit.
  • regelmatig een sauna nemen bevordert je gezondheid. Als je er twee stappen vandaan bent, ben je natuurlijk nog sneller geneigd er regelmatiger één te nemen.
  • nergens zo'n privacy als in een sauna bij je thuis. Je hoeft je geen zorgen te maken over wie je ziet of tegenkomt. Je moet ook niet met anderen de sauna in of te wachten tot je er in kan. Je thuissauna is van jou en alleen jij beslist wie er mee in mag.
  • aangezien je de volledige controle over je eigen sauna hebt, kan je zelf de norm zetten van hoe schoon de sauna wel moet zijn. Dat kan een norm zijn die in een openbare sauna niet gehaald kan worden.
  • je kan helemaal zelf kiezen in welk type sauna je graag zit. Voor elke smaak en voorkeur is er een ontwerp.
  • sauna's voor thuis zijn een stuk voordeliger en makkelijker te installeren dan de meeste mensen denken.

 

Met zoveel voordelen, zou je toch niet mogen twijfelen. Northern Lights® kan je sauna's helpen vinden en je huis tot het meest exclusieve welness-center - dat van jou en jou alleen - omtoveren.

northern-lights-hot-tub
You can enjoy your own hot tub and sauna too!

Request more information here.