Northern Lights on facebook
Follow us on Facebook for tips and updates!

Een sauna doet de waarde van je huis stijgen

Een inbouwsauna kan je makkelijk in je huis installeren. Je kan een ongebruikte kamer ombouwen en daar een sauna van Northern Lights® installeren. Een inbouwsauna heeft veel voordelen:

  • je hebt weinig ruimte nodig. Zelfs al woon j e klein, dan nog kan je zo'n sauna wel ergens kwijt.
  • je krijgt veel privacy terug: een inbouwsauna plaatsen kan heel discreet gebeuren. Je kan er ook in en uit wanneer je wil zonder dat iemand je te zien krijgt. Voor veel klanten is privacy een van de vele redenen om voor een eigen sauna te gaan.
  • veiliger: met een inbouwsauna in huis, hoef je niet naar buiten en is de kans op struikelen kleiner. Zeker wanneer je minder mobiel bent, is zo'n inbouwsauna een wijs idee.
  • veel comfort: zeker als je in koude streken woont, is een inbouwsauna een goeie keuze. Je hoeft dan niet door weer en wind zoals bij een buitensauna.

Cederhouten sauna's van Northern Lights® zijn makkelijk te installeren en niet duur. Als je denkt dat een sauna van Northern Lights® iets voor jou is, bel dan vandaag nog je Northern Lights® -verdeler op en vraag hem hoe hun inbouwsauna's perfect passen bij jouw huis.

northern-lights-hot-tub
You can enjoy your own hot tub and sauna too!

Request more information here.