Northern Lights on facebook
Follow us on Facebook for tips and updates!

Wat is een saunabarrel ?

Als je klaar bent voor een ontspannende en heilzame sauna thuis, kies dan niet voor een kast die je ombouwt tot sauna. Kies dan maar een echte ‘barrel' van Northern Lights®. Saunabarrels zijn ronde constructies voor buiten. Ze zijn groot en bol zoals vaten die op hun kant zijn gelegd met dat verschil dat er aan een zijde een deur is geplaatst om in en uit de sauna te kunnen stappen.

 

Northern Lights® heeft zich de voorbije jaren gespecialiseerd in het bouwen van dat soort sauna's en heeft een ‘barrel' ontworpen die heel wat voor heeft op alle andere sauna's:

Ruimte: Saunabarrels van Northern Lights® zijn een tuinhuisje groot, met plaats genoeg om achten mensen comfortabel te laten zitten. Ze bieden meer voet en beenruimte dan elke andere sauna die mensen in huis ergens inbouwen. Plus, saunabarrel's pikken geen kostbare ruimte in in huis.

Buitengebruik: Saunabarrels zijn gemaakt om buiten te gebruiken, wat gebruikers de mogelijkheid biedt om een luchtje te scheppen en te genieten van de omgeving.

Esthetisch: Saunabarrels van Northern Lights® zijn volgens esthetische principes ontworpen zodat ze meer op decorstukken lijken dan op sauna's. Ze passen goed in je omgeving en doen de waarde van je eigendom stijgen.

Sterkere sauna-ervaring: Veel saunagangers vinden de sauna-ervaring in een saunabarrel uitzonderlijk , zowel qua ontspannend effect an zich als qua sauna-ervaring in zijn geheel.

northern-lights-hot-tub
You can enjoy your own hot tub and sauna too!

Request more information here.