Northern Lights on facebook
Follow us on Facebook for tips and updates!

Zo bouw je een sauna zonder moeite – the easy way

Omdat er saunabouwpakketten bestaan, kan je makkelijk en zonder veel timmermanskennis en -kunde een sauna bij je thuis bouwen. Dat doe je in vier stappen:

1) Kies het type sauna dat je wil hebben. Er zijn bouwpakketten voor sauna's buiten en voor binnen. Er zijn ook verschillende stijlen. Je hebt barrelsauna's, sauna's met houtbranders, sauna's met elektrische branders, stoomsauna's, sauna's voor binnen, sauna's voor buiten, ...

 

2) Kies een betrouwbaar bedrijf dat je kan helpen met sauna's bouwen. Ideaal is een bedrijf vinden dat je betrouwbare kwaliteit en service biedt. Northern Lights® is zo'n bedrijf en biedt een helpende hand aan. Veel klanten nemen die met plezier aan. Dat doen ze omdat Northern Lights® een sauna-expert is, niet zomaar een bouwmarkt die van alles en nog wat en - toevallig - ook sauna's aanbiedt. Die expertise maakt dat wij klanten echte hulp kunnen bieden en informatie geven aan al wie een sauna thuis wil neerzetten. Resultaat is de ene na de andere die zelf zijn sauna bouwt bij hem thuis. Bent u de volgende?

3) Bestel je saunapakket. Daarin zit alles wat je nodig hebt om een sauna te bouwen. Check de rekening en sta versteld van hoeveel je bespaart door een sauna zelf in mekaar te steken.

4) Zet de sauna in mekaar. Als je een cederhouten saunabouwpakket van Northern Lights® hebt besteld, krijg je er duidelijke richtlijnen en een handleiding bij. Volg die en je zal merken hoe makkelijk het is om een sauna in mekaar te zetten en hoe snel je al van je aankoop zal kunnen genieten.

northern-lights-hot-tub
You can enjoy your own hot tub and sauna too!

Request more information here.