Northern Lights on facebook
Follow us on Facebook for tips and updates!

Dit zit er in een saunapakket

Cederhouten barrelsaunapakketen van Northern Lights® zijn ontworpen om makkelijk in mekaar te zetten. We gaan er van uit dat heel veel mensen zo'n sauna willen maar nogal huiverachtig staan tegenover die sauna zelf bouwen.

Onze saunapakketten houden rekening met die huiver en garanderen dat je ze met een minimum aan know how en in amper een paar uur in elkaar kan zetten.

 

Topkwaliteit hout en staal

We gaan bij Northern Lights® voor niets minder dan topkwaliteit omdat we weten dat een sauna een investering is op lange termijn. Daarom gebruiken we alleen de beste materialen met op de eerste plaats enkel cederhout van uitstekende kwaliteit voor het binnen- en buitenwerk en daarnaast roestvrije, stalen banden rondom de houten constructie. Die moeten de ton en haar duigen perfect op hun plek houden.

Laserprecies

We gebruiken precisielasertechnieken tijdens het verzagen om er voor te zorgen dat de duigen perfect in mekaar passen. Dat is belangrijk, want zo'n sauna moet je in elkaar steken met zo weinig mogelijk spleten, kwestie van hem stabiel en goed geïsoleerd te houden. We controleren onze producten zeer nauwkeurig voor we ze verschepen zodat we zeker zijn dat het met de sauna die jij gaat bouwen voor jaren goed zit.

Duurzame branders

Al onze saunapakketten bevatten ook uitstekende elektrische branders. Deze roestvrije, stalen branders zijn ontworpen om lang mee te gaan en zonder veel onderhoud perfect te functioneren. Dat ‘lang meegaan' geldt trouwens voor alle onderdelen in de barrelsauna's van Northern Lights®. Ze zijn gemaakt om duurzaam te zijn.

Perfecte dwarsbalken

Een cruciaal onderdeel in je saunapakket van Northern Lights® zijn de dwarsbalken. Die zijn gemaakt van superkwaliteitshout dat een zwaar gewicht kan torsen. Het zal niet kromtrekken of rotten, zelfs niet in de slechtst denkbare weersomstandigheden. Aangezien je hele constructie op die dwarsbalken rust, hebben we er nogal wat energie en tijd ingestopt om ze perfect te krijgen.

Splintervrij banken

In je nieuwe sauna, zal je twee banken hebben waar alles samen acht mensen op kunnen plaatsnemen. Het zijn banken die op twee niveaus zijn gezet zodat je wat lager kan gaan zitten om al wat af te koelen. De onderste bank is ook uitstekend geschikt voor kinderen die mee de sauna in willen. Elke bank is gemaakt van handgeschuurde Clear Western-cederhout en daarom splintervrij.

Je saunapakket van Northern Lights® is zo ontworpen dat je het eenvoudig in mekaar kan steken. Er zit bovendien een uiterst gedetailleerde, geïllustreerde en handige gebruiksaanwijzing bij, geschreven met een saunabouwleek in gedachte.

northern-lights-hot-tub

Jouissez aussi de votre propre Northern Lights hot tub et sauna !

Demandez plus d'information.