Northern Lights on facebook
Follow us on Facebook for tips and updates!

Eco Tub - Ofuro Style

Northern Lights eco-tub

Eco hot tubs van Northern Lights® zijn snel opgewarmd en uiterst ecologisch.
Ze zijn geïnspireerd op de Japanse Ofuro-baden, half zo groot als ronde hot tubs en dubbel zo diep als gewone badkuipen. Eens warmgestookt kan je er helemaal ondergedompeld en kindiep in 'zweven' zodat je totaal tot rust en jezelf komt.

Eco hot tubs zijn net als onze originele hot tubs gemaakt van eerste klasse Western Red Ceder, een uiterst geschikte houtsoort voor een zinnenprikkelend openluchtbad in een tijdloos design.

Eco tubs van Northern Lights® zijn geinspireerd op de traditionele Ofuro-baden uit Japan. Daar staan ze synoniem voor zowel een lichamelijke als rituele intense ervaring. Een Ofuro bad straalt zen uit en biedt een gevoel van welbehagen in harmonie met de natuurlijke omgeving van bijvoorbeeld tuin, bos, berg, ... Een eco hot tub van Northern Lights® doet net hetzelfde en helpt zo je geest en spirituele bewustzijn weer op te bouwen na een stresserende dag. Doordat warm water je bloedsomloop stimuleert, maken Ofuro-baden - en dus ook eco hot tubs - je lichaam gezonder.

De eco hot tubs van Northern Lights® worden net als de hot tubs en sauna's gemaakt van eerste klasse Western Red Ceder, nauw verwant met cypressenhout dat in Japan wordt gebruikt om Ofuro-baden te vervaardigen. Western Red Ceder is geroemd om zijn anti-bacteriële eigenschappen, is op een uitzonderlijke wijze bestand tegen alle weersomstandigheden en heeft een hoge isolatiewaarde. Dat Western Red Ceder een heerlijk aroma afgeeft dat je dichter bij de natuur en zo dichter bij jezelf brengt, maakt de beleving totaal.

Verwarming

Er zijn twee manieren om het water in een eco hot tub op te warmen. Dankzij de hoogisolerende werking van het cederhout blijft het water bijzonder lang warm. De hoogisolerende hardcover sluit de eco tub Ofuro Style ook perfect af zodat je het water warm kan houden en snel weer tot de juiste temperatuur kan opstoken.

1. Houtgestookte chofu boiler
Door het beperkte volume van de eco hot tub is het water zeer snel opgewarmd. De opwarmtijd wordt nog sterk ingekort bij gebruik van de isothermische cover.
Lees hier meer

2. Warm water rechstreeks uit de kraan
Door de hoge isolerende werking van het cederhout behoudt het water lang zijn warmte.

Woman in Northern Lights hot tub
Jij kan ook genieten van je eigen Northern Lights hot tub en sauna !

Vraag hier meer informatie en we sturen je snel prijzen en documentatie.