Northern Lights on facebook
Follow us on Facebook for tips and updates!

Yes, het regent

northern-lights-massage-b
Spieren verstijven bij
nat en koud weer.
Niets is fijner dan heerlijk te ontspannen in een hot tub bij regenweer! Ondergedompeld in het warme, masserende water geniet je namelijk nóg meer van de heilzame effecten die een hot tub te bieden heeft.

Wanneer het regent en kil is, trekken we ons vaak terug in huis. Dat komt omdat op koudere, vochtige dagen - waarvan we er hier heel veel hebben - het menselijk lichaam de neiging heeft om te verstarren. Dat is een natuurlijke reactie en het is eigenlijk een instinctieve manier om (nest)warmte op te zoeken.

Dàt is het moment om in je hot tub te stappen !

Bij nat en koud weer gaan de spieren zich steeds meer verstijven. Je verandert ongemerkt je houding waardoor vooral je nek- en rugspieren soms wekenlang fout belast worden. Na enige tijd voelt dat aan als een volledige, lichamelijke vermoeidheid die ook nog eens negatief werkt op je mentale gemoedstoestand. Je humeur daalt en je voelt je zwak.

Dát is nu net het ideale moment om heerlijk in je hot tub te stappen! Het vooruitzicht dat jouw hot tub voor je klaar staat, zorgt al voor de eerste gemoedsrust. Wanneer je je dan in het warme water laat zakken, reageert je lichaam meteen dankbaar. Het warme water neemt het over en dat is het signaal voor de spieren om eindelijk weer tot rust te komen.

De ruime diepte van een cederhouten hot tub zorgt ervoor dat heel je lichaam, inclusief schouders, ondergedompeld is. Met je benen ontspannen vooruit en de armen opzij, dobber je vrij in het warme water, je wordt niet in een bepaalde houding gedwongen. Niets moet. Het rustgevende aroma van het cederhout brengt kalmte. Totale relaxatie.

En dan moet het beste nog komen!

Je activeert de massagejets en je laat elk vermoeide spiertje in je lijf langdurig onder handen nemen. Je regelt de sterkte van de jets zoals je dat zelf wilt en kiest ofwel voor enkel waterdruk ofwel voor een nog krachtigere mix met luchtbellen. Je beweegt vrij en lui in het water en je laat nu eens je voetzolen en tenen en dan weer je nek en je schouders langs de jets passeren voor een diepe massage.

energized
Weer plenty energie !

Alles op je eigen tempo, heel je lichaam komt aan de beurt.

De regendruppels op je gezicht voelen nu juist fijn aan en de sombere wolken blijken best mooi te zijn, nu je ze eens rustig kan bekijken.

Straks stap je uit je hot tub. Je lichaam is dan opgewarmd, de spieren zitten goed en je kunt weer 100% vooruit. Ook mentaal heb je plenty energie na dat welgekomen rustmoment.

En de volgende keer als er weer een bui overkomt, denk je : "Yes, het regent !"

Technische specificaties

Dompel je onder in de uitgebreide techniek van Northern Lights hot tubs.
Specificaties »

techn

Modellen en Maten

Voor grote en kleine gezinnen.Modellen »

sizes

Contact opnemen

Een goede hot tub is voor het leven en biedt een meerwaarde aan elke tuin.

Prijslijst aanvragen »

quote

Montage

Pak je project met beide handen aan!.
Montage »

northernlights-hottub-montage

Woman in Northern Lights hot tub
Jij kan ook genieten van je eigen Northern Lights hot tub en sauna !

Vraag hier meer informatie en we sturen je snel prijzen en documentatie.