Northern Lights on facebook
Follow us on Facebook for tips and updates!

Krachtige hydrotherapeutische massagejets

Laat je volledig masseren vóór of na een zware of stressvolle werkdag - je zal tevens een betere nachtrust hebben - om er vervolgens weer voor 100% tegenaan te gaan.

hydro_airjets

Niet alleen leveren de krachtige jets een stevige lichaamsmassage, het diepe bad biedt tevens een enorme bewegingsvrijheid waardoor je steeds in een ontspannen houding alle vermoeide spieren kan laten masseren.

De grote watermassa zorgt bovendien voor een sterk opstuwend effect van het lichaam. Deze "gewichtloosheid" stelt je in staat om je vrij te bewegen waardoor je fysiek en mentaal compleet tot rust komt, terwijl het warme, stuwende water elk plekje van je lichaam onder handen neemt.

Kies voor een krachtige massage met ofwel water én luchtbellen ofwel enkel waterkracht. De massagedruk is steeds eenvoudig instelbaar voor maximaal comfort.

Uniek : De diameter van de spuitmond van elke jet bedraagt maar liefst 3 cm. Dit biedt een bijzonder groot drukoppervlak op de huid en de onderliggende spieren waardoor de massage steeds aangenaam blijft !

Design Studio

Droom je van een eigen hot tub ? Doe hier alvast inspiratie op!


Designs »

design

Contact opnemen

Een goede hot tub is voor het leven en biedt een meerwaarde aan elke tuin.

Prijslijst aanvragen »

quote

Woman in Northern Lights hot tub
Jij kan ook genieten van je eigen Northern Lights hot tub en sauna !

Vraag hier meer informatie en we sturen je snel prijzen en documentatie.