Northern Lights on facebook
Follow us on Facebook for tips and updates!

Barrel Sauna : In detail

sauna_outd

  • Er zijn twee versies barrelsauna's, de standaard 7ft-versie (zeven voet) met een banklengte van 1,95 m en de 30 cm langere 8ft-versie. Ze hebben beide een ruime stahoogte van 205 cm .

  • Eerste klasse Western Red Cederhout is de perfecte keuze voor alle weersomstandigheden en het is sinds lang de beste houtsoort voor saunaconstructies.

  • Twee banken aan elke zijde, geplaatst op twee niveaus zorgen ervoor dat iedereen comfortabel kan genieten en ook kinderen mee in de sauna kunnen. De banken zijn met de hand geschuurd voor een optimaal comfort.

  • Drie roestvrij stalen spanbanden maken een solide constructie mogelijk.

  • De deuren zijn kant-en-klaar, inclusief isolatie,RVS sluitwerk en dubbel glas dat bestand is tegen hoge temperaturen en je van binnenuit een mooi buitenzicht biedt.

 Model 7ftModel 8ft 
Banklengte 195 cm 225 cm sauna_3d1
Bankbreedte 60 cm
Binnenhoogte 205 cm
Deurafmeting H 198x B 65 cm
Verwarming Elektrisch of Hout
Opwarmtijd 20 min 25 min
Materiaal 100% clear Western Red Cedar
Volume 6.30m3 7.30m3
Buitenafmetingen L215 x H215 cm L245 xH215 cm
Steunafmetingen L185 x B160 cm

sauna_deur

 

  1. combiIn de barrelsauna worden twee soorten houtverbindingen gebruikt voor extra steun en sterkte: een kano-verbinding voor de ronding en een tand-groefverbinding voor de vlakke wanden.

  2. De geïmpregneerde zorgen voor een solide standplaats.

  3. woodfiredTopkwaliteit vervaardigd van roestvrij staal, ontworpen voor intensief gebruik. Standaard is de sauna uitgerust met een elektrische finse kachel. Het is een snel opwarmend toestel met een hoog rendement, 100 procent betrouwbaar en makkelijk te bedienen.

  4. Optioneel combi-steam kachel met stoombad-funtie of een houtgestookte Kota-kachel. Dat is een superefficiëntie houtkachel waar je de vlammen in ziet dansen en die voor een gezellig sfeer zorgt. Deze wordt geleverd met een dubbelwandige die de rook via de achterwand naar boven afvoert, niet via het dak, zodat er geen lekkage kan optreden.

Woman in Northern Lights hot tub
Jij kan ook genieten van je eigen Northern Lights hot tub en sauna !

Vraag hier meer informatie en we sturen je snel prijzen en documentatie.