Northern Lights on facebook
Follow us on Facebook for tips and updates!

Bouw je eigen sauna

Een sauna in je tuin bouwen in plaats van een kamer binnen opofferen, is een goed idee. Zo'n extra ruimte levert je heel wat voordelen op:

 

  • kostprijs: om een sauna thuis, in een bestaande kamer in te bouwen moet je uiterst nauwkeurig te werk gaan. Je moet de kamer nauwgezet isoleren en beschermen tegen hitte en vocht. Bouw je een apart saunaruimte, dan hoef je daar veel minder rekening mee te houden. Voor de meeste sauna's van Northern Lights® geldt zelfs de regel dat je geen extra isolatie of werken moet voorzien. Zo spaar je heel wat geld uit.
  • rust en privacy: in een eigen sauna, word je niet gestoord door televisie, andere mensen of de telefoon. De ruimte is helemaal van jou en van jou alleen.
  • meer kwaliteit: je saunabelevenis wordt groter als je eerst een paar stappen buiten moet zetten. Dan kan je genieten van de buitenlicht voor je de heerlijke hitte van je sauna instapt. Hetzelfde geldt wanneer je klaar bent en in openlucht wil afkoelen.
  • mooi: een sauna in je tuin is mooi en maakt je tuin een stuk aantrekkelijker.
  • meerwaarde: een extra sauna in je tuin geeft je eigendom meerwaarde.
  • ruimte: met een aparte saunaruimte hoef je geen ruimte binnen op te offeren aan je sauna. Je bent ook veel minder beperkt in hoe groot je je sauna wil hebben.
  • veelzijdig: een aparte sauna kan je voor van alles en nog wat gebruiken, als kleedkamer voor bij het zwembad of voor feestjes. Wat je ook wil en verkiest, het past perfect bij je levensstijl.

Woman in Northern Lights hot tub
Jij kan ook genieten van je eigen Northern Lights hot tub en sauna !

Vraag hier meer informatie en we sturen je snel prijzen en documentatie.