Northern Lights on facebook
Follow us on Facebook for tips and updates!

Verwarming

Sauna verwarmingstypes : Hout - Elektrisch - Infrarood

woodfired

combi ir300-1

Houtkachel

Elektrisch

Infrarood

Northern Lights Cedar Tubs en Saunas biedt 3 sauna verwarmingsmethodes.

  • elektrisch
  • houtgestookt
  • infrarood

Alledrie hebben ze hun voordelen !

Met de Hybrid Sauna kan je zelfs elektrisch en infrarood combineren !

Elektrisch

NorthernLights-sauna-electricVoor zowel de traditionele "Finse" sauna als de stoomsauna bieden we de absolute top in elektrische saunaverwarmingstechnologie. Deze kachels zijn vervaardigd van roestvrijstaal en aluminium en ze blinken uit in supersnelle opwarmingstijd en laag energieverbruik. Bovendien zijn ze veilig en betrouwbaar en bieden ze een uiterst comfortabel saunaklimaat door de verticale stenenkolom die een 100% verdamping van de gietsessies garandeert.

Infra-rood

NorthernLights-sauna-infraroodDe infrarood saunaverwarming werkt aan 50°C à 65°C wat door sommigen als comfortabeler wordt ervaren. De infrarood technologie maakt gebruikt van lichtgolven die het lichaam diep indringen met als resultaat een heilzame werking op het spierweefsel, bvb bij behandeling van sportblessures of spierpijn. De opwarmtijd is slechts enkele minuten en omdat er geen stoom gevormd wordt, kunnen de infraroodpanelen in zowat elke ruimte in huis worden gemonteerd.

Houtkachel

NorthernLights-sauna-woodDe houtgestookte saunakachel is werkelijk de basis van elke traditionele Finse sauna. Deze kachel genereert en behoudt een maximum aan warmte in een zeer korte tijd. De grote hoeveelheid lavastenen zorgt voor enorme stoomwolken bij opgietsessies. Het glazen kacheldeurtje biedt een warme en betoverende atmosfeer in de sauna. Bovendien is de kachel snel aangestoken en bijzonder efficient in verbruik.

Woman in Northern Lights hot tub
Jij kan ook genieten van je eigen Northern Lights hot tub en sauna !

Vraag hier meer informatie en we sturen je snel prijzen en documentatie.